Evenementen van onze P.V.


Beste leden en lezers van onze P.V.

Bij deze wil ons bestuur melden dat er weer een paar leuke evenementen aan zitten te komen…….

Allereerst gaan we naar Airsoft op 7 april a.s.

Airsoft is een leuk spel dat gehouden wordt in Oude Tonge, Boezemweg 5. De leeftijd voor deze nerf games is vanaf 6 jaar. Tijdens het spelen van een nerfgame wordt er gebruik gemaakt van een geweer dat op batterij aangedreven, foam pijltjes afschiet tot wel 25 meter.

Voordat je begint krijg je uitleg hoe het geweer werkt en hoe je moet laden, en wat de veiligheids regels zijn. Je krijgt een camouflage overal en een bril. Bij de feestjes dienen begeleiders / ouders aanwezig te zijn tot einde evenement.

De spellen die gespeeld kunnen worden variëren van:
Domination = het hele veld beheren/ verkennen
Capture the flag = vlag veroveren van de tegenstander
En zoeken naar een verborgen schat en sleutel.

Het evenement is van 16.30 uur tot 23.30 uur en de kosten bedragen (minus de P.V. korting) 40,00 euro p.p. Voor dit evenement kunt u zich aanmelden bij Melissa Verschuren (telefoon: 06-10172580) of bij Jacq Weenink.

 

Eten met de P.V. bij René in Leimuiden

Op 28 april a.s. gaan we gezellig eten met de P.V. bij René in Leimuiden, Dorpsplein 11. We verzamelen om 18.00 uur bij René. De kosten zijn hiervoor ieder voor zich.

 

Dagtocht met onze P.V. naar het bakkerij museum in Hattem en naar de bowlingboerderij in Nijverdal.

Deze dagtocht is thans in voorbereiding. Tijdens deze dagtocht zal het bakkerij museum in Hattem bezocht worden waar we koffie met gebak gaan doen. Naast een rondleiding door de bakkerij is het de bedoeling dat u ook zelf broodjes gaat bakken. Aansluitend gaan we dan naar de bowlingboerderij in Nijverdal waar we gaan pyramidebowlen en heerlijk gaan dineren. Binnenkort worden de laatste puntjes nog even nagelopen en is het kostenplaatje compleet waarna bij ook geplaatst zal gaan worden. Meer nieuws volgt dus. De datum wordt zaterdag 8 september a.s.