Overige evenementen


Nieuwtjes voor de leden en lezers die geinteresseerd zijn in oldtimer auto’s en oldtimerbussen:

Op 14 april a.s. bestaat het Nationaal Busmuseum in Hoogezand 40 jaar en daar gaat uitgebreid aandacht aan geschonken worden. Het museum zit op de produktieweg 13 en is dan geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Naast de vele buiten opgestelde bussen zijn er binnen ook zo’n 30 oldtimerbussen te bezichtigen.

Vanuit de randstad zal de oude D.V.M. 1698 naar dit museum gaan rijden (v.v.) en bestaat de mogelijkheid mee te rijden. Het vertrek is om 8.00 uur vanaf Uithoorn busstation, om 8.30 uur vanaf Bijlmer Arena en om 9.00 uur vanaf Almere ‘t Oor. Aanmelden om mee te rijden is mogelijk via Marcel de Bruijn (collega Uithoorn) via bus1698@hotmail.com, op eigen gelegenheid het museum bezoeken is uiteraard ook mogelijk.

 

Op donderdag 10 mei: Oldtimer festival in Hoornsterzwaag

Op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) wordt in Hoornsterzwaag het 23e oldtimer festival gehouden. Naast vele honderden mooie oldtimers, die daar dan te bewonderen zijn, is ook een uitgebreid assortiment van oude oldtimer onderdelen te koop. Op google is meer over dit leuke evenement te vinden.

 

Op zaterdag 19 mei gaat deze zelfde bus ook op excursie, maar nu richting Aken en Zuid Limburg.

Tijdens deze excursie zullen in het zuiden een aantal bedrijven bezocht worden voor het maken van foto’s van hun materieel. Meer info kunt u vinden op de museum website pagina van de 1698, www.museumbus 1698.nl

Tot zover weer alle nieuwtjes op gebied van oldtimers.