Verhuizen


Gaat u verhuizen of verandert uw e-mailadres en/of telefoonnummer?

Vergeet u dan niet om dat aan de Personeelsvereniging door te geven anders gaat uw mogelijk post naar het verkeerde adres of kunnen wij u niet meer bereiken. Ons bedrijf wil deze gegevens in het kader van de wet op de privacy niet aan ons verstrekken. Als wij dus niet door u op de hoogte gehouden worden, dan gaat het dus fout.

Bent u telefonisch te bereiken en heeft u e-mail (en mogen wij dat ook weten), vermeldt u dat er dan even bij zodat wij u in geval van een receptie, een reünie of ziekte kunnen bereiken.

Voorts doen wij als P.V. veel moeite om een apart bestand up to date te houden van al onze gepensioneerden en W.A.O.-ers.
Mocht er iets voor onze gepensioneerde collega’s georganiseerd worden of komt er een leuke reünie, dan hopen wij eenieder te kunnen bereiken en u in te seinen.

Eventuele wijzigingen in uw adres, telefoonnummer of mailadres kunt u doorgeven via het contactformulier. Uiteraard kunt u dat ook per telefoon doen (06-50282377) of per post (e-mail: cootwijk754@gmail.com, zie ook bij adressen van ons bestuur).
Op dit adres kunt u in geval van twijfel ook checken of wij de goede gegevens in ons bestand hebben staan.

Spreekt u nog oud collega’s van ons, vertel dit dan door. Door het niet helemaal compleet zijn van ons mailbestand zijn wij helaas niet in staat om al onze oud collega’s te kunnen bereiken.
Wilt u ons helpen zodat dit op termijn wel gaat lukken? Dank u……..